Om os


Det er altid noget særlig at holde fest, stor som lille, og på Restaurant Søgaarden gør vi altid noget ganske særligt ud af festen, så du trygt kan slappe af og nyde tiden sammen med dine gæster. 

Vores værdigrundlag er:

God mad - En god fest starter med en god mad oplevelse. I vores køkken bruger vi kun de bedste råvarer og maden tilberedes omhyggeligt, så du bliver sikret en rigtig god oplevelse.

Service - Vi er velforberedt til hver fest, det giver os et overskud, så vi kan hygge omkring vores gæster. Vi modtager, servere for og siger farvel til alle vores gæster med et stort smil.

Kvalitet -  Det skal være en god oplevelse at være til fest på Restaurant Søgaarden, derfor er alle vores råvarer nøje udvalgt, ligesom vi afprøver vores ting inden vi byder gæsterne velkommen.

Miljø - Vores omgivelser er flotte og unikke, det er med til at give en dejlig stemning og atmosfere. Restaurant Søgaarden er altid indbydende og tiltalende, og derfor kan alle vores gæster nyde deres selskab.

Hygiejne - er altid helt i top på Restaurant Søgaarden. Vores lokaler, køkken og service fremstår pænt og rent, og vi sætter en ære i at stedet altid at fremstår pænt og præsentabelt.

 

Restaurant Søgaarden ligger roligt og uforstyrret i naturskønne omgivelser kun et stenkast fra, og med en smuk udsigt over, Sunds Sø. Beliggenheden og vores værdigrundlag gør at Restaurant Søgaarden er den perfekte og uforglemmelige ramme for de store øjeblikke. 

Kig indenfor