Hvorfor vælge Søgaarden

Hvorfor vælge Restaurant Søgaarden frem for andre selskabsrestauranter

Personalet. På Søgaarden ved vi at hver eneste arrangement tæller, derfor gennemfører alt personale en grundig oplæring så vi altid har fokus på detaljerne.

Beliggenhed. Søgaarden er beliggende i naturskønne omgivelser og blot et stenkast fra sundssø. Restaurant Søgaarden ligger for enden af en lukket vej og er derfor perfekt beliggende i rolige omgivelser.

Kunde tilfredshed. På Restaurant Søgaarden sætter vi kunde tilfredshed i højsædet, hver eneste arrangement er meget vigtig for os. Ingen opgave er for stor eller for lille - har du iden til det perfekte arrangement så har vi faciliteterne.

Hvordan booker jeg et arrangement på Søgaarden?

Du udfylder kontakt formularen på hjemmesiden eller ringer på vores hovednummer - og vi vil aftale og booke et møde med dig/jer for en fremvisning og nærmer aftale om menu mm.

Hvem kan booke Søgaarden?

Restaurant Søgaarden kan benyttes af alle, om du er virksomhed og ønsker lokaler til møder mm. eller om du er privatperson som ønsker bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, studenterfest, fødselsdag, brunch eller blot en hyggelig dag - så er Søgaarden's faciliteter den perfekte ramme for enhver lejlighed

Kan man få adlibitum arrangement?

JA. Det kan man godt - se under "fest til fast pris"

Får jeg en bekræftelse på min resevation? 

JA. Når du har været på Søgaarden og aftale menuen på plads, så sender vi dig en ordrebekræftelse. (Ændringer til ordrebekræftelsen skal oplyses til Søgaarden senest 7 dage før dit/jeres arrangement)

Hvad med børn - hvad koster de?

Børn under 3-11 år 1/2 pris og under 0-2 år er de gratis

(halv pris for børn under 12 år, gælder ikke arrangementer under kr. 250,- pr couvert)