BESTIL ET GRATIS FESTKATALOG

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

for afholdelse af fest

 

Læs mere

Vilkår for afholdelse af fest på Søgaarden

Menu og detaljer for festen:

Ved samtale aftales menuen, som du/i ønsker serveret til festen. Derudover aftales tidspunkt for ankomst, drikkevarer under festen mm. Når detaljerne er aftalt, fremsender Restaurant Søgaarden en ordrebekræftelse til dig/jer. Det er nu vigtigt at gennemlæse denne og sikre at alt er efter ønsket, da det er denne ordrebekræftelse Restaurant Søgaarden arbejder ud fra. Skulle der være fejlmisforståelser eller andre ønsker, beder vi dig/jer rette henvendelse hurtigst muligt, så vi får ordrebekræftelsen rettet til og herefter fremsendes en ny.

Prisen:

Nederst på ordrebekræftelsen er prisen pr. couvert anført. Børn under 3-9 år gives der 20% rabat og børn under 0-2 år er gratis. (20% rabat for børn under 10 år, gælder IKKE arrangementer under kr. 250,- pr. couvert) (20% rabat for børn u/10 år gælder ikke når der er tale om tallerkenanrettet menu) medmindre der vælges en børnemenu. Børneprisen kompenserer bla. for at børn ikke drikker kaffe og i visse tilfælde heller ikke spiser så meget som en voksen. Couvert prisen dækker over menuen, bordopdækning med duge og servietter, stearinlys, blomster og servering.Udover couvert prisen afregnes vin, øl og sodavand, evt cognac/bailey og dessertvin. Disse drikkevarer afregnes efter forbrug, dette betyder at du/i betaler for de flasker der er drukket i løbet af festen. Med mindre andet er aftalt feks. “fast pris arrangement”.
Ankomsttidspunktet er aftalt og noteret på ordrebekræftelsen. Restaurant Søgaarden har ikke noget sluttidspunkt på festerne, så festen varer så længe du/i har lyst. Med mindre andet er aftalt feks. “fast pris arrangement”

Antal gæster:

For at sikre den høje kvalitet, er Restaurant Søgaarden nødsaget til at have en tilbagemelding på endeligt gæsteantal senest mandag kl. 10.00 i samme uge, som festen skal være. Dette gæsteantal bestilles råvarerne hjem efter, ligeledes duge og servietter mm. Dette betyder også at Restaurant Søgaarden fakturerer dette gæsteantal, selvom der skulle være et frafald pga. sygdom eller andet, som kommer til senere end mandag kl.10.00. Deadline for tilmelding kan varierer pga. helligdage men i disse tilfælde vil det blive præciseret i E-Mailen eller ordrebekræftelse.

Bordplan:

Senest 4 dage før festen skal du afleverer bordplanen, som Restaurant Søgaarden dækker op efter. Det er muligt at sidde ved aflange borde, eller ved runde borde. Restaurant Søgaarden står til rådighed med hjælp og vejledning omkring bordplanen, så du/i får den bedste placering til din/jeres fest.

Ud af huset:

Restaurant Søgaarden leverer maden i Søgaarden´s emballage, fade, skåle mm. Alt emballage bedes returneres i rengjort stand – Alu-bakker, skåle, fade, varmekasser mm. Skulle vi mod forventning ikke modtage returemballagen i rengjort stand opkræver vi en Rengøringspris på kr. 250,- Går der fade, skåle, alu-bakker, varmekasser i stykker eller bliver disse ikke returneret opkræver vi en pris svarende til “nyt inkl. fragt & moms”.

Betaling:

Efter festen gennemgås fakturaen og denne kan bankoverføres med 8 dages betaling, eller der kan betales kontant i restauranten eller med dankort.

**Alle arrangementer afregnes maden på samlet regning og kun på beløbet, drikke kan efter aftale opkræves enkeltvis**

Aflysning/Sygdom

Hvis der skulle opstå en situation hvor festen bliver annulleret/aflyst pga. sygdom eller ligende “efter deadline af varebestillingen” opkræver Restaurant Søgaarden 50% af den aftalte couvertpris. 50% af couvertprisen dækker det tab Søgaarden måtte have i forbindelse med indkøb af råvarer og manglende udlejede lokale.

Disse vilkår gælder med mindre andet er præciseret på ordrebekræftelsen.

Gratis festkatalog

Bestil og bliv inspireret til Jeres næste arrangement

Når du angiver dine oplysninger i denne bestillingsform og trykker
"Send et festkatalog", accepterer du samtidigt vores persondatapolitik.

FIND VEJ TIL OS

FIND VEJ TIL OS

Restaurant Søgaarden
Søgaardvej 1, 7451 Sunds

KONTAKT OS

KONTAKT OS

© Restaurant Søgaarden - All rights reserved