BESTIL ET GRATIS FESTKATALOG

Omkring Corona Virus

UPDATE: 20 November 2020 kl. 15:30

 

SELSKABER
Det gældende forsamlingsforbud på højest 10 personer, er forlænget til 13 December 2020. Det betyder at der højest må forsamles 10 personer pr selskab, til fødselsdage, mærkedage, bryllupper mm. 
 
A LA CARTE
“A la carte” restauranten må der være op til 125 personer i vores største lokale dog stadig højest. 10 personer pr. “selskab” (eller 10 personer pr. bord – der skal være mindst 1 meters afstand mellem bordene og folk må ikke kende hinanden i forvejen,  – så møder feks, nogen du kender – er det tilladt at hilse blot med 2 meters afstand)
Alle gæster skal medbringe mundbind og iføre sig mundbind, når man ikke sidder ned ved sit bord. Det vil sige, at man skal bære mundbind når man ikke sidder på sin plads

 

HUSK AT MEDBRINGE MUNDBIND.

 

Reglerne gælder fra den 19 Sep. kl 12 til og foreløbigt frem til 31 Oktober

 

Vi følger selvfølgeligt alle myndighedernes regler omkring afspritning, afstand mellem bordene og så videre – og beder gæster, der måtte have symptomer på Covid-19 om at holde sig hjem indtil, man er helt friske igen.

 

Forsamlingsforbuddet er ændret fra 50 til 10 personer 

 

Søgaarden har store lokaler og alle lokaler har egne indgange, så der er masser af plads omkring hver enkelt fest.
Vi anbefaler alle vores gæster at benytte have/døre udgange for at undgår forsamlinger i gangarealerne.

 

Søgaarden er et stort og rummelig hus med masser af plads både inde og ude, så derfor er vi extra velegnet til at kunne håndterer situationen omkring coronavirus.

 

Vi har håndsprit flere steder- og ved alle vores buffet serveringer er der opsat håndsprit – personalet instruerer om retningslinjerne ved hvert enkelt arrangement. Ved buffet serveringer bærer personalet mundbind når der skæres kød og er tættere kontakt med gæsten

 

Link til fødevarestyrelsen
https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Coronavirus-og-foedevarer.aspx

 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på  97 14 10 24

 

 

De bedste hilsner

Kristian & Lene Jensen

 

FIND VEJ TIL OS

FIND VEJ TIL OS

Restaurant Søgaarden
Søgaardvej 1, 7451 Sunds

KONTAKT OS

KONTAKT OS