BESTIL ET GRATIS FESTKATALOG

Kontakt os

Kontakt os

vi ser frem til din henvendelse
Skriv beskedRing op
Du er velkommen

Her er 3 gode grunde til at kontakte os:

Personalet. På Søgaarden ved vi at hver eneste arrangement tæller, derfor gennemfører alt personale en grundig oplæring så vi altid har fokus på detaljerne.

Beliggenhed. Søgaarden er beliggende i naturskønne omgivelser og blot et stenkast fra sundssø. Restaurant Søgaarden ligger for enden af en lukket vej og er derfor perfekt beliggende i rolige omgivelser.

Kundetilfredshed. På Restaurant Søgaarden sætter vi kunde tilfredshed i højsædet, hver eneste arrangement er meget vigtig for os. Ingen opgave er for stor eller for lille – har du iden til det perfekte arrangement så har vi faciliteterne.

Ved oplysninger om allergener

kontakt os på 97 14 10 24

 

Du er velkommen

Her er 3 gode grunde til at kontakte os:

Personalet. På Søgaarden ved vi at hver eneste arrangement tæller, derfor gennemfører alt personale en grundig oplæring så vi altid har fokus på detaljerne.

Beliggenhed. Søgaarden er beliggende i naturskønne omgivelser og blot et stenkast fra sundssø. Restaurant Søgaarden ligger for enden af en lukket vej og er derfor perfekt beliggende i rolige omgivelser.

Kunde tilfredshed. På Restaurant Søgaarden sætter vi kunde tilfredshed i højsædet, hver eneste arrangement er meget vigtig for os. Ingen opgave er for stor eller for lille – har du iden til det perfekte arrangement så har vi faciliteterne.

Ved oplysninger om allergener

kontakt os på 97 14 10 24

Kontakt os

Med jeres forespørgsel

Vores gæster

Det siger de om Søgaarden

Sååå lækkert...

Vi har lige spist mad som jeg bestilte til min sviger forældres kobberbryllup ud af huset. Alle var så positive og elsket maden. Vi tog den kuvert til 170. Kan varmt Anbefales. PS. Min sviger kan aldrig lide tunmousse som hun ikk selv har lavet. Hun elskede den vi fik leveret.

Mad ud af huset

Mad ud af huset. Vi har fået god service lige fra starten, og maden smagte rigtig dejligt, der var også en god/rigelig mængde af det. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Fest på Søgaarden i Sunds

Vi var til en 70 års fødseldag d. 16.april 2017 på restaurant Søgaarden i Sunds. Dette sted kan varmt anbefales.....super dejlig beliggenhed, lige ned til Sunds sø. Maden var helt i top og og personalet venlige, hjælpsomme og meget opmærksomme. Konklusion: Skal du afholde en fest.....ja, så kan du roligt gøre det her !!

© Restaurant Søgaarden - All rights reserved