BESTIL ET GRATIS FESTKATALOG

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

for afholdelse af fest
 
Læs mere

Vilkår for afholdelse af arrangement på Restaurant Søgaarden

Menu og detaljer for festen:

Ved samtale aftales menuen, som du/i ønsker serveret til festen. Derudover aftales tidspunkt for ankomst, drikkevarer under festen mm. Når detaljerne er aftalt, fremsender Restaurant Søgaarden en ordrebekræftelse til dig/jer. 

Det er nu vigtigt at gennemlæse denne og sikre at alt er efter ønsket, da det er denne ordrebekræftelse Restaurant Søgaarden arbejder ud fra. Skulle der være fejlmisforståelser eller andre ønsker, beder vi dig/jer rette henvendelse hurtigst muligt, så vi får ordrebekræftelsen rettet til og herefter fremsendes en ny.

Prisen:

Nederst på ordrebekræftelsen er prisen pr. couvert anført.

Børn mellem 3-9 år gives der 20% rabat 

børn mellem 0-2 år er gratis (ingen opdækning) 

Ønsker der fuld opdækning til børn mellem 0-2 år opkræver Søgaarden kr. 100,- pr barn.

(20% rabat for børn under 10 år, gælder IKKE arrangementer under kr. 250,- pr. couvert)

Børneprisen kompenserer bla. for at børn ikke drikker kaffe og i visse tilfælde heller ikke spiser så meget som en voksen. (20% rabat for børn u/10 år gælder ikke når der er tale om tallerkenanrettet menu) medmindre der vælges en børnemenu.

Couvert prisen dækker over menuen, bordopdækning med duge og servietter, stearinlys, blomster og servering. Blomster, duge & servietter tilhører Søgaarden efter end arrangement, med mindre blomster mm. selvfølgelig selv er medbragt. 

Oppyntning: prisen indeholder, stofduge/stofservietter, blomsterdekorationer (standard) &, alm. sterrinlys Øvrige ønsker til udsmykning af lokaler, borde mm må gerne medbringes og Søgaarden hjælper gerne med oppyntning af lokalet/bordene i et rimelig omfang.

Udover couvert prisen afregnes vin, øl og sodavand, evt cognac/bailey og dessertvin. Disse drikkevarer afregnes efter forbrug, dette betyder at du/i betaler for de flasker der er drukket i løbet af festen. Med mindre andet er aftalt feks. “fast pris arrangement”

Ankomsttidspunktet er aftalt og noteret på ordrebekræftelsen. Restaurant Søgaarden har ikke noget sluttidspunkt på festerne, så festen varer så længe du/i har lyst. Med mindre andet er aftalt feks. “fast pris arrangement” Vi opfordrer til at man ikke ankommer tidligere end 30 minutter før planlagt tid af hensyn til personalets mødetider. 

Medbragt mad & drikkevarer:

Medbragt mad og drikke må ikke nydes i restauranten. Medbringes der mad eller drikkevarer uden forudgået aftale – opkræves der kr. 40,- pr. couvert til dækning af lønninger, opvask mm, og almindelig restaurant drift. Medbragt mad kan feks. være: slik, chokolade, chips, kager, brød, bryllupskager mm.

Antal gæster:

For at sikre den høje kvalitet, er Restaurant Søgaarden nødsaget til at have en tilbagemelding på endeligt gæsteantal senest mandag kl. 10.00 i samme uge, som festen skal være. Dette gæsteantal bestilles råvarerne hjem efter, ligeledes duge og servietter mm. Dette betyder også at Restaurant Søgaarden fakturerer dette gæsteantal, selvom der skulle være et frafald pga. sygdom eller andet, som kommer til senere end mandag kl. 10.00. Deadline for tilmelding kan varierer pga. helligdage men i disse tilfælde vil det blive præciseret i E-Mailen eller ordrebekræftelse. 

Bordplan: 

Senest 4 dage før festen skal du afleverer bordplanen, som Restaurant Søgaarden dækker op efter. Det er muligt at sidde ved aflange borde, eller ved runde borde. Restaurant Søgaarden står til rådighed med hjælp og vejledning omkring bordplanen, så du/i får den bedste placering til din/jeres fest.

Betaling: 

Efter festen gennemgås fakturaen og denne kan bankoverføres med 8 dages betaling, eller der kan betales i restauranten med dankort. 

VI gør opmærksom på at vi ikke kan modtage større kontantbeløb. Alle betalinger kontant over kr. 19.999,- afvises og vi henviser til elektronisk overførsel. Ved kontantbetaling opkræver vi kr. 100,- i håndteringsgebyr 

****Alle arrangementer afregnes maden på samlet regning og kun på beløbet, drikke kan efter aftale opkræves enkeltvis**

Aflysning/Sygdom

Hvis der skulle opstå en situation hvor festen bliver annulleret/aflyst pga. sygdom eller ligende efter oplyste “deadline” opkræver Restaurant Søgaarden 70% af den aftalte couvertpris ved stk. afregning &  50% af den aftalte couvertpris ved all inklusive arrangementer. Opkrævningen dækker det tab Søgaarden måtte have i forbindelse med indkøb af råvarer og manglende udlejede lokale, medgået tid i forbindelse med menusamtaler, booking, mail, telefon mm.

I et sådan tilfælde beholder Søgaarden alle råvarer og enten destruerer, eller donerer dem til egnet formål.

DEPOSITUM

Har du betalt depositum forud for dit arrangement er depositummet opkrævet for at give både dig og Søgaarden en garanti for din reservation. – Depositummet modregnes den endelige faktura.

Ved aflysning er depositum IKKE refunderbart, ved aflysning beholder Søgaarden hele depositummet for at dække medgået tid: fremvisning af lokaler, telefonsamtaler, e-mailkorrespondance, bogholderi mm. –  samt manglende mulighed for at leje lokalet ud til anden side.

Depositummet kan ikke flyttes til ny dato – depositummet ligger som sikkerhed for reservationen på bookede dato.

Depositummet kan ikke byttes til andre varer/ydelser eller produkter

Bliver Søgaarden lukket af påbud feks, ved epidemier og ligende og arrangementet på den  bookede dato ikke kan gennemføres – tilbagebetaler Søgaarden depositummet minus 20% eller tilbyder at overflytte reservationen til ny dato.

Disse vilkår gælder med mindre andet er præciseret på ordrebekræftelsen.

Gratis festkatalog

Bestil og bliv inspireret til Jeres næste arrangement

<script src="https://leadscoreapp.dk/lead_score/js/fc/fc.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script> ls_fc_handle({ site_id: "1000533", form_id: "250" }, ".et_pb_contact_form"); </script>

Når du angiver dine oplysninger i denne bestillingsform og trykker
"Send et festkatalog", accepterer du samtidigt vores persondatapolitik.

© Restaurant Søgaarden - All rights reserved