BESTIL ET GRATIS FESTKATALOG

Minigolf i Sunds

Åben alle dage

SØGAARDENS Nye Minigolfbane

Oplev en top klasse minigolfbane som er placeret i Sunds nær Herning. Minigolf er for hele familien og giver udfordringer for store og små. Minigolfbanen er placeret i skønne omgivelser så du spiller med panorama udsigt over Sunds sø. 

Søgaarden´s a la carte restaurant ligger få meter fra minigolfbanen og du har mulighed for på udvalgte dage at invitere dig selv og et par venner på en uforglemmelig middag og en dyst i minigolf.

 

 

Besøg Minigolf

 

 Selvbetjening

 

Åben alle dage

08:30 – 22:00

 

 

Minigolf pris pr person kr. 65,-

(inkl køller og bolde)

 

Flere end 10 personer 10% Rabat

Flere end 20 personer 20% rabat

 

Book bord i restauranten

Is & Kaffehus

Besøg vores nye is & kaffehuse hvor du kan købe kaffe to-go, premiere is, italiens softice og slush-ice. Ishuset er placeret tæt på minigolfbanen og midt på den populære gå-rute SundsSø rundt.

Ishuset er åben i weekenderne og når vejret tillader det! Ishuset kan altid åbnes efter aftaler ved booking af grupper på 10 eller flere. 

Vi har gjort vores minigolf tilgængelig hele uge fra kl. 08:30 til 21:30 Alle ugens dage sommeren igennem. Selvbetjeningen giver nemt adgang til vores minigolf-rum ved at sende en SMS-koden til  døren ved rummet. Inde i minigolf-rummet findes køller og bolde, og her betales med MOBILEPAY. .

Selvbetjent minigolf

Vil I gerne bestille bord?

Vores gæster

Det siger de om Søgaarden

Sååå lækkert...

Vi har lige spist mad som jeg bestilte til min sviger forældres kobberbryllup ud af huset. Alle var så positive og elsket maden. Vi tog den kuvert til 170. Kan varmt Anbefales. PS. Min sviger kan aldrig lide tunmousse som hun ikk selv har lavet. Hun elskede den vi fik leveret.

Mad ud af huset

Mad ud af huset. Vi har fået god service lige fra starten, og maden smagte rigtig dejligt, der var også en god/rigelig mængde af det. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Fest på Søgaarden i Sunds

Vi var til en 70 års fødseldag d. 16.april 2017 på restaurant Søgaarden i Sunds. Dette sted kan varmt anbefales.....super dejlig beliggenhed, lige ned til Sunds sø. Maden var helt i top og og personalet venlige, hjælpsomme og meget opmærksomme. Konklusion: Skal du afholde en fest.....ja, så kan du roligt gøre det her !!

SØGAARDEN
Søgaardvej 1-2, 7451 Sunds

CONTACT US

CONTACT US

© Restaurant Søgaarden - All rights reserved