Moderne
autocamperplads

Velkommen til Søgaardens autocamperplads – ideel for autocamperentusiaster i naturskønne omgivelser. Nem adgang til Sunds Sø. Moderne faciliteter og gåafstand til søen. Perfekt til naturoplevelser og afslapning.

Kun 10 minutters kørsel fra Herning. Rolig og afslappende atmosfære efter sightseeing eller udendørs aktiviteter. Let selvbetjening ved ankomst for en problemfri oplevelse. Sanitære forhold, elektricitetstilslutning og alt, hvad du behøver for komfort.

 

Udforsk den omkringliggende natur, gå eller cykl langs søen og nyd områdets skønhed. Slap af og oplev naturen i dit eget tempo.

Glamping

Glamp i et luksuriøst telt med træterrasse nærmest Søgaarden & SundsSø. Teltet har en queen size seng og plads til to ekstra gæster, adgang til fælles toiletter, tøjvask, baderum, køkken, køle/fryseskab og service til 4 personer. Sengetøj og håndklæder til 2 personer samt forbrug af el, vand og varme er inkluderet i prisen, så du skal bare slappe af og nyde opholdet.

Der er mulighed for at låne paddleboards og kajakker til leg på søen og et slag minigolf på vores flotte, men også let udfordrende minigolfbane. I restauranten fås utrolig lækker mad, både til frokost og aften. Og hvis vejret tillader det, så anbefaler vi en eftermiddag på terressen foran restauranten, med udsigt ud over søen og noget koldt i glasset.

Campingvogn og telt

Vi tilbyder rummelige faciliteter til både campingvogne og opsætning af eget telt, så du kan nyde naturen og det gode campingsliv i vores smukke omgivelser.

Vores campingplads har alt, hvad du behøver for en behagelig oplevelse. Der er rigelig plads til din campingvogn, og vores områder til opsætning af telte i naturskønt område byder på hyggelige aftener omkring bålpladsen. Uanset om du er på en romantisk udflugt for to eller en sjov campingferie med familie og venner, er der masser af plads til alle.

Find vej

Det praktiske

Check ud

Gælder autocampere, campingvogne og glamping:

Check ud inden kl. 11

Morgenmad

Morgenmad serveres i restauranten på den anden side af vejen

Man – Fre: 7.00 – 10.00
Lør – Søn: 8.00 – 10.00

Gratis Wifi

Vores gratis gæste wifi hedder “Soegaarden Guest”

Wifi rækker til hele pladsen

Restaurant

Reservér bord her

Restaurant Søgaarden ligger på den anden side af vejen

Forbrug

Ingen pakker. Her betaler du kun for det forbrug du har haft, når du checker ud

Gælder ikke Glamping og telt

Vaskerum

I servicebygningen finder du vores vaskerum med vejledning

Minigolf

Oplev vores smukke 18-hullers minigolfbane

Besøg selvbetjeningsrummet i informationsbygningen

Take-away

Mulighed for take-away fra restauranten

Kommer 2024

Nyd vores moderne autocamperplads i naturskønt område, kun et stenkast fra Sunds Sø

Adresse

Søgårdvej 1-2, 7451 Sunds

+45 97 14 10 24

Mandag – Fredag:
8.30 – 17.00

Email

info@soegaardensunds.dk