BESTIL ET GRATIS FESTKATALOG

Restaurant
Søgaarden

A la carte Restaurant

Læs mere

SØGAARDENS a la carte restaurant

Oplev et af de bedste spisesteder nær Herning, og nyd vores gennemførte tallerkener og menuer i skønne omgivelser med udsigt helt ned til Sunds sø. Søgaarden´s “a la carte er vores restaurant hvor du har mulighed for på udvalgte dage at invitere dig selv og et par venner på en uforglemmelig frokost eller middag

 

NYT MENU KORT FROKOST + AFTEN

Menukort frokost klik her Kl. 11-15:30

Aftenkortet med de små retter 2023 fra kl 17.00

Vinkort

 

Besøg a la carte restauranten

Åbningstider:

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 11.00-22.00 
Torsdag: 11.00-22.00
Fredag: 11.00-22.00
Lørdag: 11.00-22.00
Søndag: 11.00-15:30

(Køkken lukker kl 21.00)

Vi forbeholder os retten til at lukke før lukketid såfremt vi ikke har flere bestillinger

BESØG Til frokost
Besøg Søgaarden omkring middagstid, og nyd dejlige frokostretter ved Sunds sø. Flere af vores gæster kombinerer en lækker frokost med en gåtur i de naturskønne omgivelser rundt om Sunds sø. I kan nyde jeres frokost i vores hyggelige lokaler eller på vores dejlige terrasse.

Med god mad, skønne omgivelser og fantastisk service byder vi dig, din familie og venner velkommen til frokost nær Herning, i de hyggeligste omgivelser i Sunds. Se vores menu og åbningstider her på siden:

Besøg Til frokost
Besøg Søgaarden omkring middagstid, og nyd dejlige frokostretter ved Sunds sø. Flere af vores gæster kombinerer en lækker frokost med en gåtur i de naturskønne omgivelser rundt om Sunds sø. I kan nyde jeres frokost  i vores hyggelige lokaler eller på vores dejlige terrasse. Med god mad, skønne omgivelser og fantastisk service byder vi dig, din familie og venner velkommen til frokost nær Herning, i de hyggeligste omgivelser i Sunds. Se vores menu og åbningstider her på siden:
Kom forbi restauranten til frokost, og oplev en fantastisk stemning mens i nyder udsøgte retter fra vores a la carte menu. Med en veludformet menu sørger vi for at der  er retter til enhver smag, hvad enten i er til gode bøffer, frisk fisk eller kødfrie retter. 

Har i spørgsmål angående allergier, må i gerne ringe til os i forvejen, så kan vi oplyse om hvilke retter der passer til jer.

Besøg til aften
Hovedret serveret til bryllup
Bliv inspireret
Mangler I ideer til frokost, tilbyder Restaurant Sunds Sø desuden lækre frokostretter, som I kan nyde i selskab med hinanden, restaurantens hyggelige lokaler og udsigt ned til Sunds Sø. 

Kom forbi en af de bedste restauranter nær Herning, og nyd en velsmagende frokost eller middag med udsigt ud over Sunds sø. Vores venlige personale og udsøgte retter, vil sørge for at placere Restaurant Sunds Sø på jeres liste over gode restauranter. 

Vil I gerne bestille bord?

Vores gæster

Det siger de om Søgaarden

Sååå lækkert...

Vi har lige spist mad som jeg bestilte til min sviger forældres kobberbryllup ud af huset. Alle var så positive og elsket maden. Vi tog den kuvert til 170. Kan varmt Anbefales. PS. Min sviger kan aldrig lide tunmousse som hun ikk selv har lavet. Hun elskede den vi fik leveret.

Mad ud af huset

Mad ud af huset. Vi har fået god service lige fra starten, og maden smagte rigtig dejligt, der var også en god/rigelig mængde af det. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Fest på Søgaarden i Sunds

Vi var til en 70 års fødseldag d. 16.april 2017 på restaurant Søgaarden i Sunds. Dette sted kan varmt anbefales.....super dejlig beliggenhed, lige ned til Sunds sø. Maden var helt i top og og personalet venlige, hjælpsomme og meget opmærksomme. Konklusion: Skal du afholde en fest.....ja, så kan du roligt gøre det her !!

SØGAARDEN
Søgaardvej 1-2, 7451 Sunds

CONTACT US

CONTACT US

© Restaurant Søgaarden - All rights reserved