Udforsk vores

Lokaler

De rette faciliteter

Uanset hvilken begivenhed du planlægger, har Søgaarden de perfekte faciliteter. Vores rummelige lokaler kan rumme op til 350 personer og skaber den perfekte atmosfære for dit arrangement. Med en betagende udsigt over Sunds Sø får du en ekstra dimension til din begivenhed. Vores beliggenhed i et stille område sikrer fred og ro, og så er Søgaarden beliggende kun 10 minutter fra Herning.

Vi tilbyder også overnatningsmuligheder i vores hyggelige hotelhytter. Du og dine gæster kan slappe af og nyde det naturskønne område og være tæt på festen. Vores hotel hytter er designet i moderne elementer og den perfekte blanding mellem komfort og luksus, og det er en praktisk løsning for dem, der ønsker at forblive i nærheden.

Grøn Sal

Grøn Sal byder på en intim og hyggelig atmosfære, en smuk udsigt over Sunds Sø, direkte adgang til terrasse og plads til op til 55 gæster. Det ideelle valg til mindre selskaber som fester og konferencer.

Rød Sal

Rød Sal er en moderne og nyrenoveret lokation med plads til op til 120 gæster. Der er også mulighed for at udvide til Havestuen, så der i alt kan være op til 150 gæster.

Havestuen

Havestuen er en charmerende og hyggelig selskabslokale med plads til op til 50 gæster. Det er det ideelle valg til mindre og intime events som fødselsdage, receptioner og mindre selskaber.

Blå Sal 1

Blå Sal 1 byder på en betagende panoraudsigt over Sunds Sø og direkte adgang til terrassen i naturskønne omgievelser, som sikrer en uforglemmelig oplevelse. Kan rumme op til 60 gæster.

Blå Sal 2

Blå Sal 2 byder også på panoramaudsigt over Sunds Sø og har plads til op til 120 gæster. Med sin imponerende størrelse og smukke udsigt er det den perfekte lokation til større selskaber.

Blå Stor Sal

Blå Sal Stor er resultatet af en sammenlægning af Blå Sal 1 og 2, og har plads til op til 350 gæster. Den ideelle lokation til store begivenheder såsom bryllupper, firmafester og meget mere.

Sæt dit præg på bordplanen

Vores bordplanlægningsredskab giver dig mulighed for at designe bordstillingen i vores smukke lokaler på en nem og effektiv måde. Du kan nemt og hurtigt tilføje og fjerne borde og stole, så du kan skræddersy indretningen til dit arrangement. Med vores overskuelige oversigt over lokalerne kan du let planlægge bordopstillingen og sikre dig, at alle gæster sidder godt og har den bedste oplevelse. Vores bordplanlægningsredskab er det perfekte værktøj til at skabe den ideelle atmosfære til din begivenhed.

Har du spørgsmål til lokalerne

Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du sidder inde med spørgsmål til lokalerne
Kontakt os på +45 97 14 10 24 – tast 1

Send forespørgsel

Ved indsendelse af vores kontaktform accepterer du samtidigt vores privatlivspolitik

Allergener

Ved oplysninger om allergener eller specifikke efterspørgsler:
Kontakt os på +45 97 14 10 24 - tast 1

Adresse

Søgårdvej 1-2, 7451 Sunds

+45 97 14 10 24

Mandag – Fredag:
8.30 – 17.00

Email

info@soegaardensunds.dk