Lad dig inspirere i vores

Menuforslag

Buffet

Forkæl dig selv med vores smagfulde buffeter, hvor vi altid sørger for, at der er mad til alle. Vi tilbyder også muligheden for at lave alle vores menuer som et All Inclusive arrangement. Har du specielle ønsker til menuerne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at imødekomme dine behov og skabe en fantastisk spiseoplevelse for dig og alle dine gæster.

Pålægs frokost buffet inkl. dessert
365,- per couvert
Kun søndag til torsdag

Børnevenlig buffet inkl. dessert
398,- per couvert

Buffet med små & store anretninger
495,- per couvert

3 retters buffet inkl. dessert
510,- per couvert

“Søgaarden’s Populære” buffet
555,- per couvert

Tallerkenservering
Se priser på menukortet

All inclusive

Vores All Inclusive pakker inkluderer buffet efter ønske og drikkevarer ad libitum i det aftale tidsrum. Når du bestiller All Inclusive starter arrangementet typisk med velkomstdrinks og varer i 5,6,7,8 eller 10 timer, afhængigt af aftalen. Nyd vores brede udvalg af drikkevarer, herunder sodavand, økologiske safter, juicer, øl, fadøl og husets vin. Vi sikrer, at der altid er en fyldt flaske vin på bordene under indslag og taler for at undgå tomme glas. Prøv også vores udvalg af lækre drinks, der serveres fra vores store bar ved den fantastiske terrasse på Søgaarden. Se vores Drinkskort.

All Inclusive
8 timer inkl. fri bar
855,- per couvert

All Inclusive
10 timer inkl. fri bar & snacks
1098,- per couvert

Brunch

Udforsk Søgaardens forslag til en udsøgt brunch eller frokost. Mange vælger at afslutte brunchen med en kop eftermiddagskaffe og kage eller prøve vores store dessertbord med et spændende udvalg af hjemmelavede kager og is. Vi anbefaler, at du ikke starter din brunch senere end kl. 10:30. Du kan for eksempel starte med en velkomstdrink kl. 10:30 og derefter sætte dig til bords kl. 11:00 for at nyde en fantastisk oplevelse.

Brunch buffet
395,- per couvert

Udflugt

Restaurant Søgaarden i Sunds er det perfekte udflugtsmål. Nyd vores lækre udflugtsmenu i vores smukke lokaler med panoramaudsigt over Sunds Sø. Vi tilbyder en 2-retters menu til udflugter. Chauffør og guide spiser endda gratis. Tilbuddet gælder ved minimum 25 personer, så I kan nyde en fantastisk oplevelse sammen. Kom og besøg os og lad os forkæle jer med vores skønne mad og enestående udsigt.

Udflugtsmenu
250,- per couvert
Kun mandag til torsdag

Allergener

Ved oplysninger om allergener eller specifikke efterspørgsler:
Kontakt os på +45 97 14 10 24 – tast 1

Send forespørgsel

Ved indsendelse af vores kontaktform accepterer du samtidigt vores privatlivspolitik

Adresse

Søgårdvej 1-2, 7451 Sunds

Telefon

+45 97 14 10 24

Email

info@soegaardensunds.dk