Lad dig inspirere i vores

Menuforslag

Buffet

Forkæl dig selv med vores smagfulde buffeter, hvor vi altid sørger for, at der er mad til alle. Vi tilbyder også muligheden for at lave alle vores menuer som et All Inclusive arrangement. Har du specielle ønsker til menuerne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at imødekomme dine behov og skabe en fantastisk spiseoplevelse for dig og alle dine gæster.

Pålægs frokost buffet inkl. dessert
385,- pr couvert
Kun Mandag til torsdag

Let frokost buffet inkl. dessert
398,- pr couvert

Buffet med små & store anretninger
498,- pr couvert

3 retters buffet inkl. dessert
549,- pr couvert

“Søgaarden’s Populære” buffet
598,- pr couvert

Tallerkenservering
Se priser på menukortet

All inclusive

Vores All Inclusive pakker inkluderer buffet efter ønske og drikkevarer ad libitum i det aftale tidsrum. Når du bestiller All Inclusive starter arrangementet typisk med velkomstdrinks og varer i 5,6,7,8 eller 10 timer, afhængigt af aftalen. Nyd vores brede udvalg af drikkevarer, herunder sodavand, økologiske safter, juicer, øl, fadøl og husets vin. Vi sikrer, at der altid er en fyldt flaske vin på bordene under indslag og taler for at undgå tomme glas. Prøv også vores udvalg af lækre drinks, der serveres fra vores store bar ved den fantastiske terrasse på Søgaarden. Se vores Drinkskort.

All Inclusive
8 timer inkl. fri bar
898,- per couvert

All Inclusive
10 timer inkl. fri bar
1198,- per couvert

Brunch

Udforsk Søgaardens forslag til en udsøgt brunch eller frokost. Mange vælger at afslutte brunchen med en kop eftermiddagskaffe og kage eller prøve vores store dessertbord med et spændende udvalg af hjemmelavede kager og is. Vi anbefaler, at du ikke starter din brunch senere end kl. 10:30. Du kan for eksempel starte med en velkomstdrink kl. 10:30 og derefter sætte dig til bords kl. 11:00 for at nyde en fantastisk oplevelse.

Brunch buffet
429,- per couvert

Udflugt

Restaurant Søgaarden i Sunds er det perfekte udflugtsmål. Nyd vores lækre udflugtsmenu i vores smukke lokaler med panoramaudsigt over Sunds Sø. Vi tilbyder en 2-retters menu til udflugter. Chauffør og guide spiser endda gratis. Tilbuddet gælder ved minimum 25 personer, så I kan nyde en fantastisk oplevelse sammen. Kom og besøg os og lad os forkæle jer med vores skønne mad og enestående udsigt.

Udflugtsmenu
249,-
 per couvert
Kun mandag til torsdag

Inspiration til året 2024

Julefrokost

3-retters buffet

Vores 3-retters buffet er en fejring af smag og tradition, der inviterer jer til en uforglemmelig aften.

Vi indleder festlighederne med smagfuld marineret sild. Buffetens forret er en hyldest til de klassiske julesmage med vores egen koldrøgede laks, saftige fiskefileter og meget mere.

Vores hovedretsbuffet fortsætter festen med skinke, lækre brunede kartofler og en palet af nøje udvalgte tilbehør. Vi ønsker at skabe en autentisk julesmag, der vækker varme minder og hyggelige stunder.

Ingen juleaften er fuldendt uden en sød afslutning, og vores dessertbuffet leverer netop det. Nyd vores cremede ris ala mande, der forkæler smagsløgene med en perfekt kombination af sødt og knasende, fuldendt med en skøn kirsebærsauce.

3-retters buffet

498,- per couvert

4-retters buffet

Vores 4-retters buffet er en hyldest til juletraditionerne og en oplevelse for alle sanser.

Start festen med vores delikate marinerede sild. Forretsbuffeten byder på vores egne koldrøgede laks, saftige fiskefileter og lun leverpostej – en sand fest for ganen.

Hovedretsbuffeten er hjertet af festen med et udvalg af skønne retter. Velsmagende skinke, perfekt tilberedte brunede kartofler og en symfoni af tilbehør er med til at skabe den autentiske julesmag, der bringer minder og glæde.

Dessertbuffeten afrunder denne festlige oplevelse på en sød note med klassisk risalamande. Nyd den fyldige ris ala mande og top den med vores lækre kirsebærsauce.

4-retters buffet

598,- per couvert

Send forespørgsel

Ved indsendelse af vores kontaktform accepterer du samtidigt vores privatlivspolitik

Allergener

Ved oplysninger om allergener eller specifikke efterspørgsler:
Kontakt os på +45 97 14 10 24 - tast 1

Adresse

Søgårdvej 1-2, 7451 Sunds

+45 97 14 10 24

Mandag – Fredag:
8.30 – 17.00

Email

info@soegaardensunds.dk